ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

…χωρίς πολλούς προλόγους, όποιος συμφωνεί αρκετά με το παρακάτω μήνυμα ας το προωθήσει ως έχει ή αν θέλει με ΜΙΚΡΕΣ αλλαγές αποστέλλοντας ωστόσο και τις δυο εκδοχές -την παλιότερη και τη δική του. Αν διαφωνεί στο σύνολο του κειμένου ή στα περισσότερα σημεία του ας το αγνοήσει…

ΠΡΩΤΟ ΖΗΤΗΜΑ

     Υπάρχει ανάγκη δημιουργίας μιας πλατφόρμας λίγων, πολύ συγκεκριμένων και καθοριστικών αιτημάτων που θα μπορούσαν να συσπειρώσουν όσο περισσότερο κόσμο γίνεται.

Προτάσεις:

        1) Παραίτηση της κυβέρνησης
2) Ανάθεση σε πρόσωπο εκτός πολιτικής σκηνής,αδιάφθορο (μέχρι στιγμής) και ευρείας αποδοχής, της δημιουργίας υπηρεσιακής κυβέρνησης, που θα διενεργήσει εκλογές για την ανάδειξη συντακτικής συνέλευσης                                                                        που θα αναθεωρήσει το σύνταγμα, τους νόμους περί ευθύνης υπουργών και ότι άλλο χρειάζεται για μια πραγματική κάθαρση και αλλαγή της πολιτείας και της κοινωνίας μας. Η νέα κυβέρνηση (και όχι αυτή που έχουμε τώρα ) να προχωρήσει σε σωστά διοργανωμένα δημοψηφίσματα πάνω στα καίρια ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας και τις ζωές μας.
        3) Παρότρυνση όλων (από τον καθένα μας) για συμμετοχή στις εκλογές και στα δημοψηφίσματα – όχι στην αποχή- και (επίσης παρότρυνση όλων από τον καθένα μας) για καταψήφιση ΟΛΩΝ των παλιών κομμάτων και ΟΛΩΝ των προσώπων που συμμετείχαν στο παλιό πολιτικό σκηνικό είτε κυβερνώντας είτε αντιπολιτευόμενοι.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΖΗΤΗΜΑ

    Υπάρχει ανάγκη υιοθέτησης ενός σχεδίου δράσης αποτελούμενου από κλιμακούμενης έντασης, απλές όμως στη σύλληψη και υλοποίηση ενέργειες, που να μπορούν να εφαρμοστούν καθολικά σε όλη την Ελλάδα και να είναι τέτοιες που να μην μπορούν να αντιμετωπιστούν και να εξουδετερωθούν από το πολιτικό και οικονομικό σύστημα.
                   Προτάσεις:
          1) Από τις 27 Ιουνίου ημέρα Δευτέρα σταματούμε όλοι ΚΑΘΕ πληρωμή προς το Δημόσιο, ΔΕΚΟ, τράπεζες, δήμους,ΙΚΑ, άλλα ασφαλιστικά ταμεία και κάθε ΝΠΔΔ. Καμμία μα καμμία συναλλαγή με φορείς των παραπάνω οργανισμών και μαζική ανάληψη όλων των τραπεζιτικών καταθέσεων.
          2) Από την ίδια μέρα κάθε μεσημέρι στις 12 ακριβώς πατάμε τις κόρνες των αυτοκινήτων (όσοι οδηγούν εκείνη την ώρα) ή οποιαδήποτε άλλη κόρνα για 10 ολόκληρα λεπτά.  Όλη η Ελλάδα μια φωνή!
          3) Φροντίζουμε κάθε στιγμή να ενημερώνουμε όσους δεν γνωρίζουν τί γίνεται για τις κινητοποιήσεις ώστε κάθε μέρα που περνά να γενικεύονται οι συγκεκριμένες δράσεις.
          4) Από την δεύτερη εβδομάδα στις 4 Ιουλίου, η ώρα του κορναρίσματος θα σηματοδοτεί την έναρξη ωριαίας στάσης εργασίας σε κάθε ιδιωτικό ή δημόσιο εργασιακό χώρο  από όλους τους εργαζόμενους, υπαλλήλους, εργοδότες, αυτοαπασχολούμενους κλπ με κατάλληλα μέτρα βέβαια για τα νοσοκομεία και κάθε υπηρεσία ζωτικής σημασίας.
          5) Έναρξη στις 11 Ιουλίου Γενικής Απεργίας αόριστης διάρκειας (μέχρι να παραιτηθεί η κυβέρνηση και να αρχίσει ο κύκλος των εξελίξεων) σε όλο τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και Αποχής από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα λαμβάνοντας πάλι τα κατάλληλα μέτρα για τα νοσοκομεία και κάθε υπηρεσία ζωτικής σημασίας.
Υ.Γ.  Αν το κείμενο δεν βρεί αρκετούς να συμφωνούν δεν θα το προωθήσουν και θα σβήσει. Αν πάλι παρά τη συνεχή προώθηση, υποστεί συνεχώς τροποποιήσεις θα εκφυλιστεί σε άπειρες εκδοχές και πάλι δεν θα λειτουργήσει. Αν τύχει γενικότερης αποδοχής και διαφοροποιηθεί με προσοχή και μέτρο μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στον στόχο του.  Είδομεν…
Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

  1. Ο/Η ARC λέει:

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΤΑΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ, ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:
    ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΩΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΕ ΣΕΙΡΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥΣ.
    ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΦΠΑ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ.

  2. Ο/Η Rahn13 λέει:

    Και διερεύνηση του χρέους παιδιά, δεν μας λέει κανένας από που τα χρωστάμε ακριβώς τα λεφτά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s