Κάνε κάτι για σένα και τα παιδιά σου.

Αυτο που κάνουμε πριν σταματήσουμε να πληρώνουμε φόρους στόν εχθρο που μας κρατά υποδουλωμένους,τον καταγγέλλουμε εθνικά και διεθνώς . Και τον καταδικάζουμε με επίσημο δικόγραφο . επισκεπτόμαστε το αστυνομικό τμημα της περιοχής μας και δηλώνουμε οτι , απο σήμερα θέτουμε επίσημα το άρθρο 120 σέ εφαρμογή ,(οπλιζόμαστε νομικά, ηθικά , και ουσιαστικά, με το άρθρο 120 και έτσι, είμαστε απόλυτα νόμιμοι σύμφωνα με το εθνικό και διεθνές δίκαιο) .(ενώ , αντιθέτως όσοι δεν το δηλώσουν επίσημα σημαίνει οτι συμφωνούν με την υποδούλωσήτων και οτι δικαίως θα πρέπει να τηρούν τους κατοχικούς νόμους.
. ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕΣΑς ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑς ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 . ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΙΚΆ ΚΑΛΥΜΜΈΝΟΙ( και οχυρωμένοι σε όσα έρχοντε). .(ετσι όπως κάναμε μεχρι στηγμης πανω απο 3000 πολιτες … οι οποίοι καταγγείλαμε ηδη και καταδικάσαμε επίσημα το κακούργημα εκείνο της μαζικής καταπάτησης του όρκου(όπου μέσα στο δικόγραφο σηματοδοτούμε και δηλωνουμε οτι όχι μονον δεν εχουν το δικαίωμα , να μας φορολογουν εκεινοι που εχουν πατησει όλες των τις δεσμευσεις απέναντι στο λαό,και που υποθαλπτουν εκεινο το κακουργημα που διεπραξαν απο κοινου στις 24\11\2011..Δηλαδή , τής πραγματικής εσχάτης προδοσίας.Ενώ ,τους δηλώνουμε οτι είναι εχθροί της πατριδος, του εθνους και της ανθρωπότητας γενικά. Και που έχουμε στα χέρια μας ο καθενας μας επικυρωμένα αντίγραφα της καταγγελίας μας εκεινης . Σημείωση. η προγενέστερη ημερομηνία που ειναι επάνω στα αντίγραφα, παιζει ρόλο καθοριστικό. Καταθέτετε ειτε ομαδικά ειτε μεμονομένα . Αλλά τη δήλωση που βλέπετε στό σχόλιο ή κάποια άλλη ανάλογη αυτής>>. Αφού πρώτα τη διαβάσετε αρκετές φορές και αφού συνειδητοποιήσετε πλήρως το περιεχόμενό της . (ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ , ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ. Αντιθέτως ΧΆΝΕΤΕ.(Αφου ότιδήποτε διαφοτερικό κιάν κάνετε, ειστε παράνομοι και εθνικά και διεθνώς) Και κρατείστε απο 3 επικυρωμένα αντίγραφα ο καθένας σας.. Δεν πληρώνετε παράβολο διοτι είναι κοινού ενδιαφέροντος. ,
https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B3%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85/422877021088985….

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s